Informatie over Cafe de Zaak

In het centrum van Haren, naast Pizzeria Sa Capanna is Café de Zaak te vinden. Een lokaal voor jong en oud. De gezellige inrichting voorzien van een grote open haard nodigt uit om hier al dan niet in gezelschap van vrienden een tijdje te verpozen.

Wij nodigen u uit om dit prachtige Café eens van binnen te aanschouwen. U kunt ook terecht bij ons voor uw feestjes . In overleg serveren wij een uitgebreide borrelgarnituur, een Italiaans buffet is ook mogelijk. 

Voor boekingen kunt u bellen met Anton de Jong te bereiken onder: 06 23338892.  Ook kunt u gebruik maken van ons reserveringsformulier of mailen naar info@dezaakharen.nl.  Feestjes zijn iedere dag mogelijk behalve op vrijdag. Beloten partijen zijn alleen mogelijk op maandag en dinsdag

 Iedere eerste donderdag van de maand organiseert Café de Zaak de gezellige Vrouwenavond.

Deze tot nu toe succesvolle avond staat in het teken van gezellig samenzijn van al die dames die door hun drukke werkzaamheden die gezin en/of baan met zich meebrengen amper tijd hebben om zich eens zonder verplichtingen te ontspannen. Mannen zijn vanzelfsprekend ook van harte welkom!